Nis

Yabancı dil öğrenmek artık çok kolay

Bakanlığımızca seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur.

Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS’e tüm vatandaşlarımız EBA  http://diyalekt.eba.gov.tr/  adresinden e- devlet ya da EBA şifrenizle ulaşabilirsiniz.

Nis

Öğrenen okul kültürünü iyi işleten okullar öğrenmeyi bir araç olarak kullanarak daha üretken hâle gelme fırsatı yakalamış olacak.

Aşağıdki linklere tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Nis

Şanlıurfa valimiz Sayın Salih AYHAN ve il milli eğitim müdürümüz Sayın Fevzi KURT'un katılımıyla bütün Şanlıurfa okullarında devam eden URFA OKUYOR projesinde bu haftanın kitabı 11 Nisan 2023 Salı günü 3. ders saatinde öğrenci ve öğretmenlerimizle okunmaya başlanılacak olup ve bir hafta içinde haftanın kitabı bitirilmesi hedeflenmektedir. Diğer hafta yeni bir kitapla devam edilecektir.

Tüm Şanlıurfa'ya ve okulumuza iyi okumalar !!!

Aşağıdaki paylaşımda haftanın kitabı hakkında bilgi edinebilirsiniz..

FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ İLE GELECEĞE KATKI SAĞLA

Nis

Mandala boyama çizimden meydana gelen bir çeşit SANATLA TERAPİ hareketidir. Aynı zamanda bir meditasyon eylemi olarak düşünülebilir.

Öğrencilerimizin deprem ve sel felaketinin olumsuz etkilerinden uzaklaştırıp, onları bu sanatsal figürlerle daha sakin ve mutlu olduğu zamanlara götürmek hedeflenmiştir.

Birbirinden özgün boyanan mandalalar okulumuzda sergilenmektedir.

Bu çalışmada emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Fehime Şenbayram Uysal'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Şanlıurfa valimiz Sayın Salih AYHAN ve il milli eğitim müdürümüz Sayın Fevzi KURT'un katılımıyla bütün Şanlıurfa okullarında devam eden URFA OKUYOR projesinde günün kitabı 3 Nisan 2023 tarihinde 3. ders saatinde öğrenci ve öğretmenlerimizle okunmaya başlanılacak olup ve bir hafta içinde haftanın kitabı bitirilmesi hedeflenmektedir. Diğer hafta yeni bir kitapla devam edilecektir.

Tüm Şanlıurfa'ya ve okulumuza iyi okumalar !!!

Mrt

Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan'nın kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla başlattığı “Urfa Okuyor” kampanyasına okulumuzda katılarak kitaplarımızı teslim aldık. Sayın Valimiz Salih Ayhan'a bu güzel proje ve değerli kitaplar için okul olarak teşekkür ediyoruz.

Mrt

29 Mart Çarsabma günü saat 09:30 da Şanlıurfa geneli 12. sınıf öğrencilerine yönelik TYT deneme sinavı düzenlendi.

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri de bugün okulumuzda TYT deneme sınavına katılmıştır.

Mrt

Yakın zamanda yaşadığımız ve ülkemizi sarsan büyük felaketin ardından yaralarımızı bir nebzede olsun sarabilmek adına okulumuzda okul idaresi, okul öğretmenleri ve hayırseverler tarafından ihtiyaç sahipleri için Ramazan kolisi hazırlanmıştır.

Gerçtiğimiz haftasonu Ramazan kolileleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır..

Bu organizasyonda hazırlık aşaması ve dağıtım aşamasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

ERASMUS PLUS PROJE AKREDİTASYON BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ilan doğrultusunda okulumuz tarafından yapılan Erasmus Plus Proje Akreditasyon başvurusu sonucunda 78.75 puan alarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Müdürlüğümüz Mesleki Eğitim alanında akredite olmuştur.

Emeği geçenlere teşekkür ederek okulumuza hayırlı olsun diyoruz.

Mrt

AŞAĞIDAKİ PAYLAŞIMDA 2023 YKS BAŞVURU BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİ  VE YKS SINAV TARİHİ HAKKINDA BİLGİ EDİNEBİLİRSİNİZ.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları deprem nedeni ile Şubat ayında yapılamadığından dolayı önümüzdeki günlerde 7-10 MART 2023 tarihleri arsında yapılacaktır.

Sınav tarihleri ve sınava girilecek derslikler okul giriş katta panolarda asılıdır.

SORUMLULUK SINAVI OLAN ÖĞRENCİLERİN SINAVIN YAPILDIĞI GÜNDE VE SAATİNDE SINAVA GİRMESİ GEREKMEKTEDİR.

Mrt

Okulumuzda 2. dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı idari kadro ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı okul müdürü Sayın Müslüm BARAN'nın başkanlığında gündem maddelerinin okunmasıyla başladı.

Geçtiğimiz günlerde yaşadağımız deprem felaketi de göz önünde bulundurularak öğrenci başarılarılarını arttırma  noktasında ele alındı.

Yeni dönemin hayırlı ve başarılı olmasıyla ilgili temenniler ile toplantı verimli bir şekilde sonlandırılmıştır.

Mrt

Yakın zamanda yaşamış olduğumuz büyük afed sonrası Şanlıurfa'da okulların açılması kararına müteakiben bugün (01.03.2023/Çarşamba) okulumuzda ilk ders zili çalmıştır.

Bu tür acıların ve afetlerin tekrar yaşanmaması dileğiyle hepimize geçmiş olsun diyerek bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi dersler ...

Mrt

Yakın zamanda yaşamış olduğumuz büyük afed sonrası Şanlıurfa'da okulların açılması kararına müteakiben rehberlik servisimiz tarafından bugün okulumuz öğretmenlerine psikososyal destek proğramı konusunda bilgilendirme eğitimi verilmiştir.