Ekm

Okulumuzda sınıflar arası yapılan münazara yarışmasında final elemeleri devam etmektedir.

Edebiyat öğretmenimiz Sayın Hasibe Koç başkanlığında yapılan yarışmada bugünkü karşılaşmada Tekstil ve Elektrik sınıfıları yarışmış olup finale kalan ise Elektrik sınıf olmuştur.

Finale kalan öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize akademik başarıyı artırma ve motivasyon farkındalık eğitimi semineri yapılmıştır

öğrencilerimizin yoğun katılım sağladığı seminer ilgi ve verimli şekilde geçmiştir.

Seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Rehberlik servisine ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Ekm

19 Kasım 2023 tarihindeki Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı çevrim içi olarak yapılacak.

aytıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Eyl

Okulumuz kaynaştırma öğrencilerimize destek eğitim odası hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Destek eğitim odasında yararlanmak isteyen öğrencilerimize formlar dağıtılmıştır.

Formlara göre destek odası öğrenci listemiz ve dersler belirlenmiştir.

Eyl

Okulumuzda 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 10.00' da 1. dönem veli toplantısı yapılmıştır. Öğrenci velilerimizin yoğun ilgi gösterip çoğunluğunun katıldığı toplantı Okul Müdürümüz Sayın İrfan SÜRÜCÜ'nün başkanlığında yapıldı.

Toplantıda Okul Müdürümüz Sayın İrfan SÜRÜCÜ yapmış olduğu açılış konuşamasının ardından, devamsızlık, kılık-kıyafet ve öğrencilerimizin mesleki gelişim başarılarının artması hakkındaki konulara değindikten sonra okul disiplininin öneminden bahsetmiştir.

Teknik Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet HAŞLAK hocamız Okul Aile Birliğinin öneminden bahsederek okul-veli işbirliğinin sürekliliğine dikkat çekmiştir.

Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Guli AĞAT hocamız ise 9. sınıfların bölüm seçmeleri ile ilgili velilermize bilgilendirme konuşması yaptıktan sonra velilerimiz bölümlerde ve sınıflarda öğrenciler hakkında bilgi edinme imkanı bulmuştur.

Faydalı ve verimli geçen toplantıya katılım sağlayan öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

10,11,12. SINIF ÖĞRENCİLEİRİN DİKKATİNE !!!

Sorumluluk sınavları 18 -22 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sorumluluk sınavın gününde ve saatinde okulda olunuz.

>> L1 yazan Lise 1= 9. sınıf dersleridir.

>> L2 yazan Lise 2= 10. sınıf dersleridir.

>> L3 yazan Lise 3= 11. sınıf dersleridir.

>> L4 yazan Lise 4= 12. sınıf dersleridir.

Aşağıdaki paylaşımlarda sorumluluk sınav takviminde hangi günde hangi dersin sınavı varsa ayrıntılı şekilde belirtilmiştir.

Sınav takvimini dikkatli şekilde inceleyip sınavın gününü ve saatini kaçırmayın vaktinde okulda olunuz !!!

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 yılı öğretmenlik kariyer basamaklarında ilerlemeye ilişkin duyuru doğrultusunda 17 Temmuz tarihinde başlatılan uzman öğretmenlik eğitimleri 16 Eylül, başöğretmenlik eğitimleri ise 22 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Eyl

Yaz tatili sonrası okulumuzda ilk ders zili çaldı.

Okul Müdürümüz Sayın İrfan SÜRÜCÜ' nün yaptığı açılış konuşmasına müteakiben yapılan bayrak töreni sonrası öğrenciler sınıflarına geçerek derslerine başlamıştır.

Yeni eğitim öğretim dönemi bütün öğretmenlerimize ve öğrencileirmize hayırlı olsun..

Eyl

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİK RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI

Açık liseye geçişler zorlaştırıldı

50 başarı puanı sınıf geçmek için yeterli olmayacak

Cep telefonu kullanımı

Eğitim ortamlarında cep telefonu ve diğer bilişim araçlarının kullanımı ile ilgili yönetmelikte yer alan hükümler ...

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı okul müdürümüz Sayın Müslüm BARAN başkanlığında okul müdür yardımcıları ve okul öğretmenlerimizin katılımı ile toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin okunmasıyla açılış yapılan toplantı öğrenci performansını yükseltmede verimli eğitim üzerine kararlar alındı.

Toplantı verimli eğitim dönemi temennileri ile sonlandırıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlu olsun !!!

Tem

SAYIN VALİ SALİH AYHAN'DAN 15 TEMMUZ TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ DAVETİ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programıyla ilgili Valilik Konferans Salonunda basın toplantısı düzenledi. Vali Ayhan,  tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Aşağıdaki paylaşımda davetiye ve içerik hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Tem

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” kapsamında "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" konsepti ve alt temalara uygun resim sergisi etkinliği hazırlanmıştır.

Haz

Urfa, Kurtuluş Savaşı sırasında Fransız işgal güçlerine karşı verdiği başarılı mücadeleden dolayı 22 Haziran 1984'te Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kararıyla “Şanlı” unvanını almıştır.

Okulumuzunda katılım sağladığı kutlamada bu yıl 'ŞANLI' unvanın 39. yıldönümü kutlanmıştır.

Şanlıurfa'nın ŞANLI unvanı kutlu olsun !!!