Haz

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Fehime Şenbayram Uysal, Eğitimde Örnek Uygulamalar yarışmasında, Mesleki Eğitim Uygulama Örnekleri kategorisinde "Gazetelerde Lavi Tekniği " çalışmasıyla 1.oldu ve ödülünü bügün İl Müdürümüz sn. Şerafettin Turan'ın elinden aldı. Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

2018-2019  eğitim-öğretim yılı 2.dönem karneleriin yapılan tören ile dağıttık!

Haz

WEB sitesi etkin kullanımında 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz Türkiye 16.sı oldu. 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında da yine Şanlıurfa 1.si ve Türkiye 65.si olmuştuk.

May

Alan şeflerimiz okulumuzun tanıtımı amacıyla çevre köy okullarına ziyerette bulunuyorlar. İnşaat alan şefimiz Ahmet Dinçer Dündar CNC makinamızla okul ablemini saatlere işledi. Ziyaret edilen okullara saatimizi hediye ediyoruz. İnşaat alan şefimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Grafik ve fotoğraf alanı öğrencilerimizin resimleri Piazza AVM´de sergileniyor.

Nis

5.Yunus Emre Şenliklerinde kompozisyon alanında il 3´üncüsü olan öğrencimiz Melisa TÜRKMEN ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

MArt 2019 "Ayın Öğrencisi" ödülünü aldı.

Nis

Rehber öğretmenlerimizin "Bağımlılıkla Mücadele" kapsamında yaptığı video ve pano hazırlama yarışmasında etkinliğe katılan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Nis

Yeni seçilen mahalle muhtarımız, Veysi Demir´e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Nis

5. Yunus Emre Etkinliklerinde kompozisyon alanında il 3´üncüsü olan 10 Bilişim öğrencimiz Melisa Türkmen ödülünü aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Urfa Değişim gazetesinde okulumuz "Fabrikayı Aratmayan Lise" manşetiyle haber oldu.