VEFA VE RAHMETLE YAD EDİYORUZ

6 Şubat 2023 tarihinde maydana gelen depremde kaybettiğimiz okul öğretmenimiz Sayın Mahmut KÜÇÜKKAYA anısına okul koridorumuzda adını taşıyan sokak oluşturuldu.

Sayın Mahmut KÜÇÜKKAYA öğretmenimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad mekanı Cennet olsun.

Bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ün ebediyete intikali nedeniyle anma törenleri düzenlendi.

Saat 09.05'te gelen siren sesiyle iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı eşliğinde anma programı yapılda.

Programın ardından okul giriş katında Atatürk'ün anısına düzenlenen sergideki anlamlı karelerle ve yapılan törenle öğrencilerimiz günün önemini yad etme kazanımı edindiler.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Karaköprü GAP MTAL köy okullari kitaplarla buluşsun, öğrenciler kitaplarla arkadaş olsun etkinligi kapsamında Mamuca İlk ve Orta okulundaki çocukları kitaplarla buluşturduk.

Okuma yolculuğunda destek verdiğimiz öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı nedeniyle okulumuzda heyecan ve çoşku içinde kutlanmıştır.

Okulumuz bünyesinde yapılan Yüzyıl Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından okul müdürümüz Sayın İrfan SÜRÜCÜ'nün açılış konuşmasıyla başlamıştır.

Kutlamalara okul idaresi, Okul öğretmenleri, öğrencler, öğrenci velileri ve misafirler eşlik etmiştir.

Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

26 Ekim 2023 Persembe günü okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama programi yapilacaktir. Prgrama herkes davetlidir.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜZYILI KUTLU OLSUN !!!

Program saati ve içerik hakkında aşağıdaki paylaşımdan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ PAYLAŞIMDA VERİLMİŞTİR.

SINAV TARİHLERİ VE SAATLERİ TAKVİMDE BELİRTİLMİŞTİR.

Ekm

Okulumuzda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde Dijital Okur Yazarlık semineri yapıldı.

Seminerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda her sınıf düzeyinden öğrencilere Afete Hazırlık semineri yapıldı.

Öğrenciler afet olmadan yapılması gereken hazırlıklar ile afet anında yapılması gereken davranışlar hakkında bilgi kazanımı edindi.

Seminerin hazırrlamasında ve sunulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından öğrncilerimize genel trafik kuralları çerçevede Tarfik Güvenliği semineri düzenlendi.

Seminere yoğun katılım sağlayan öğrencilerimiz merak içinde bilgi edinirken sorularlada bilgilenme fırsatı buldular.

Verimli geçen seminer sonrası sonra sorular kısmında ise en merak edilen sorular ehliyet ve motor kullanımı hakkında geldi.

Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen okul polisimiz Sayın Ömer SAKAR'a seminer konuşmacısı Sayın Fatih ÖZ'e ve yardımlarından dolayı Trafik klubü danışman öğretmenimiz Sayın Hakan ÇAKMAK'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz tarafından Grafik ve Fotoğraf Bölümü 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Eğitim Bölümüne gezi düzenlendi.

Gezi sonunda günün anısına bölümün bahçesinde performans sanatı yaptilar. Sınavlara hazırlık yapan öğrencilerimiz resimler çizerek motivasyonlarini arttırma fırsati buldular.

Geziyi düzenleyen öğretmenlerimiz Ahmet Göçer, Fehime Şenbayram Uysal, Zeliha Şimşek'e teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası yapılan münazara yarışmasında elemeler devam ederken finale kalan sınıf belli oldu.

Finale kalan 11/A Metal sınıfını tebrik ediyoruz.

Ekm

Afete Hazırlık Kulübü danışmanı Tarih öğretmenimiz Sayın Saadet Yavuz KONUR tarafından 12 Ekim Afete Hazırlık haftası kapsamında öğrencilerimize yönelik program düzenlenmiştir.

Klub öğrencilerinin afetler konusunda bilgilendirilmesi ve afet durumlarda segilenecek davranış kazanım amaçlanan program etkin ve faydalı geçmiştir.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen klup danışman öğretmenimiz Sayın Saadet Yavuz KONUR'a teşekkür diyoruz.

Ekm

Okulda öğrencilerimize çok amaçlı salonda Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniiz Sayın Hamit KURT tarafından 'Değerler EĞitimi' semineri verilmiştir.

Öğrencilerin yoğun ilgi ile katılım sağladığı seminer ekin ve verimli geçmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.