Eyl

Okulumuzda özlemle beklenen ders zili çalmıştır. Bugün (06.09.2021) sabah okul müdürümüz Sayın Müslüm BARAN'ın açılış konuşmasından sonra yapılan bayrak törenine müteakiben ilk ders zili çalmıştır. Eğitim camiamıza yeni eğitim -öğretim yılı hayırlı olsun !!!

Eyl

Pandemi süreç sonrası bugün itibarı ile (06.09.2021)  ilk ders zili çalmıştır. Yeni eğitim -öğretim yılı tüm eğitim camiasına ve tüm öğrenciler için sağlık sıhhat için verimli geçmesi ümidiyle hayırlı olsun!

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 31 Ağustos 2021 Salı günü saat: 09.00'da okulumuz çok amaçlı salonda yüz yüze olarak yapılmıştır.

Okul müdürümüz sayın Müslüm BARAN'ın başkanlığında yapılan toplantı gündem maddelerinin okunmasının ardından  görüşmeler sonucunda yeni eğitim öğretim yılının verimli bir şekilde geçebilmesi hususunda gerekli kararların alınmasından sonra iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdirilmiştir.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı sorumluluk Sınavları 2 Eylül-12 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Ağu

Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer "En büyük amacım fırsat eşitliğini sağlamak olacaktır, çok çalışacağız. Eylül'de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk önceliğim gerekli önlemleri alarak okulları yüz yüze eğitime geçmeye hazırlamaktır." diyerek açıklama da bulunmuştur.

Tem

Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur !!!

Okul Pansiyon başvuruları başlamış olup pansiyona başvurmak isteyen öğrencilerin gerekli olan bütün evrakları doldurup Okul Pansiyon İdaresine ekisiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

Teslim tarihi en son gün --> 2021 /2022 Eğitim Öğretim Yılı 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 17.00 kadar gerçekleştirilecektir.

Tem

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS)'nın, yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde 5 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır.

Tüm İlgililere duyurulur !!!

Öğrencimiz Ödülünü törenle teslim aldı

1000 meslek lisesi güzel sanatlar lisesileriyle buluşuyor proje yarışmasında birinci olan öğrencimiz Nurcan MÜDÜROĞLU'na ödülü Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Yapıcıer tarafından verildi.

Öğrencimizin başarıya yürürken en büyük destekçisi ve rehberi olan okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Sayın Fehime ŞENBAYRAM UYSAL Hocamızı ve öğrencimiz Nurcan Müdüroğlu'nu başarılarından dolayı kutluyoruz.

Haz

"TELAFİDE BEN DE VARIM" eğitim programı Veli İzin Dilekçesi İçin linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/06/06/224474/dosyalar/2021_06/13000753_

VELY_YZYN_BELGESY.pdf

Haz

Aşağıdaki paylaşım videodan Telafide Bende Varım Praogramı hakkında kısaca bilgi edinebilirsiniz.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linle tıklayınız.

Haz

SAYIN ÖĞRETMENLERİMİZ; SAYIN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ !!!

OKUL WEB SAYFAMIZ BUGÜN 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ ORTALAMASININ ALINACAĞI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNİN AÇILACAĞI KESİT NOKTASINA GİRMİŞTİR.

WEB SAYFAMIZ HEPİMİZE AİTTİR BU NEDENLE DESTEĞİNİZDE HEPİMİZE AİT OLACAKTIR. YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE DE DESTEKELRİNİZİ BEKLİYORUZ.

SAĞLIĞIN ÖNEM KAZANDIĞI ŞU GÜNLERDE DAİMA SAĞLIKLI, HUZURLU VE ÖMÜR HAZİNESİNDE KAZANÇLI ÇIKACAĞIMIZ GÜNLERİN DAİM OLMASI ÜMİDİYLE CUMAMIZ MUBAREK OLSUN.

Haz

DEĞERLİ MİSAFİR OLAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ !!!

MEZUNİYET DİPLOMALARINIZ 2 TEMMUZ 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN OKUL MÜDÜRLÜKLERİNDEN  ALABİLECEKSİNİZ.

BUNDAN SONRAKİ EĞİTİM HAYATINIZDA VE ÖMÜR YAŞAMINIZDA BAŞARI VE MUTLULUKLAR TEMEMNİ EDİYORUZ.

OKULA DÖNÜŞ !!!

Kurul kararı sonrası yapılan açıklamar doğrultusunda bugün (07.06.2021)  yüz yüze eğitime başlamış bulunmaktayız.

Okul bahçemizde toplanan öğrencilerimizin heyecanlı bekleyişleri okul mdürürümüz Sayın Müslüm BARAN'ın yapmış olduğu açılış konuşmasına müteakiben çoşku içinde gerçekleştirilen bayrak töreni sonrasında mesafe kuralları gözetilerek öğrencilerimiz asli mekanları olan sınıflarıyla buluştular.

May

OKULUMUZ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİNDEKİ ELDE ETMİŞ OLDUĞU TÜRKİYE DERCESİ İLE YEREL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTIR.